Få et gratis tilbud

​Få et tilbud eller hjælp til en opgave ved at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Svejsning i jern, rustfrit stål og aluminium med videre

Hos Chrisko Staal smedeværksted nær Aabybro og Aalborg i Nordjylland udfører vi stort set alle opgaver inden for svejsning for virksomheder i hele Danmark. Vi råder over en række forskellige svejsemaskiner, som gør os i stand til at tilbyde forskellige former for svejsning såsom i jern, rustfrit stål og aluminium.

Fleksibel og hurtig svejsning samt montage

​Vi er et alsidigt og fleksibelt smedeværksted, som lægger vægt at have billige priser på svejsning. Samtidig lægger vi vægt på at have hurtig levering inden for et bredt sortiment. Vi benytter GLS og Danske Fragtmænd, når vi sender, og prisen afhænger af pakkens vægt og størrelse. Det er også muligt at hente varen hos os.

Vi udfører blandt andet svejsning i jern, rustfrit stål og aluminium. Derudover udfører vi punktsvejsning i galvaniserede plader. Vi kan fremstille alt fra tegnebræt til det færdige produkt. Det kan være halvfabrikata, og vi tager os gerne af montagen. Vi laver også forskellige former for reparationer på vores svejseværksted.

Vi startede for næsten 30 år siden, og vi har udbygget vores produktsortimentet igennem årene. 

​Vi er blandt andet blevet underleverandør til en række forskellige virksomheder såsom Banedanmark og Siemens. Vi laver både små og store seriestørrelser.

Kontakt os for at få et uforpligtende svejsetilbud

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde inden for svejsning. Vi kommer gerne med råd og vejledning i forbindelse med et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 98 23 80 46 eller på kontakt@chrisko-staal.dk

​Chrisko Staal ApS

SMEDE- & MASKINARBEJDE

CVR: ​38544942

​Ring os op

telefon-ikon- white

98 23 80 46

Her ligger vi

find-os-white

Langeslund Mark 26, 9460 Brovst