Få et gratis tilbud

​Få et tilbud eller hjælp til en opgave ved at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Valsning af rør og plader: bearbejdning uanset længde, tykkelse og bredde

​Hos Chrisko Staal nær Aalborg og Aabybro i Nordjylland tilbyder vi flere former for valsning af plader og rør for virksomheder i hele Danmark. Valsning af rør, plader og profilvalsning kan være af bl.a. stænger, tråd, båndmetal og plader, hvor vi bearbejder længde, tykkelse og bredde.

Hurtig levering ved valsning – uanset seriestørrelse

Vi har næsten 30 års erfaring med valsning af plader og rør, og dermed har vi fået udbygget vores produktsortimentet væsentligt. Vi er et fleksibelt og alsidigt maskinværksted, og vi lægger vægt at have billige priser og hurtig levering inden for et bredt sortiment. Vi varetager både små og store seriestørrelser.

Vores maskinpark består blandt andet af en valse 2000/6, en valse Akyapak 1500/3 og en valse Famar A312 10/4 samt en kraftig sikkemaskine med udlæg på 400 millimeter.

Dermed kan vi bl.a. tilbyde:

  • Valsning af svøb og kegler
  • Pladevalsning: metal, aluminium, stål​
  • Rørvalsning op til 3"
  • Profiljern og valsning af profiler

Vi kan tilbyde alt fra tegnebræt til det færdige produkt såsom halvfabrikata, og det kan være med eller uden montage. Derudover udfører vi forskellige former for reparation.

Vi sender produkterne med GLS og Danske Fragtmænd, og prisen afhænger af vægt og størrelse, men det er også muligt at hente produkterne hos os.

Få mere at vide om valsning af plader og rør – kontakt os i dag!

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for valsning af rør, plader og andre former for metalbearbejdning. 

Vi kommer gerne med løsningsforslag, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Hos os kan du altid være sikker på at få en god pris på valsning.

Kontakt os på kontakt@chrisko-staal.dk eller på telefon 98 23 80 46 for at aftale nærmere og høre om vores priser.​

​Chrisko Staal ApS

SMEDE- & MASKINARBEJDE

CVR: ​38544942

​Ring os op

telefon-ikon- white

98 23 80 46

Her ligger vi

find-os-white

Langeslund Mark 26, 9460 Brovst